Despre Noi

[ Romana ] English

Posesoare a unei experiente profesionale de peste 40 de ani, societatea SETUM SA este specializata in fabricatia de produse metalice.

Din gama variata de produse, binecunoscute pe piata romaneasca sunt ușile de siguranță, usile placate cu MDF, usile si obloanele etanse pentru adapost ALA.

Pe de alta parte SETUM dispune de dotarea si toate facilitatile necesare pentru a executa diferite produse metalice in functie de solicitarea clientilor.

De-a lungul existentei sale compania a depus eforturi deosebite pentru cresterea nivelului calitativ al produselor pentru satisfacerea exigentelor clientilor.

Clientii SETUM sunt companii implicate in diferite domenii de activitate precum si persoane fizice. Acest motiv face ca SETUM sa fie flexibila si pregatita sa lucreze conform solicitarilor fiecarui client.

Locatia societatii SETUM acopera o suprafata de 46.000 mp, pozitionata in apropierea autostrazii Bucuresti – Pitesti.

Cu 170 angajati calificati, SETUM asigura atat fabricatie cat si montajul produselor.

Convinsi ca satisfactia clientilor reprezinta cel mai important obiectiv, incercam in permanenta sa ne imbunatatim activitatea si imaginea.

SETUM SA, B-dul Preciziei Nr. 32, Sector 6, Bucuresti, CUI: RO458556, RC: J40/314/1991, Cap.Soc.: 1.415.115 Lei, Tel/Fax: 021.316.05.90, © 2007-2024, Toate drepturile rezervate